Sa incepem:
Ingrediente necesare:
carne de porc
morcovi
patrunjel radacina si frunze
ceapa
cartofi
telina
tarhon
sare
piper
cubulet de legume
multa pasiune

Mod de preparare:
Carnea de porc se taie in bucati de aceeasi marime, iar apoi se spala in apa rece si se pune la fiert intr-o oala cu apa rece si sare.
Intre timp, se pregatesc legumele astfel:
- morcovul si patrunjelul se dau prin razatoarea mare
- ceapa se da prin razatoarea mica
- telina se curata si se taie in jumate
- cartofii se curata si se taie cubulete
Cand carnea a inceput sa fiarba, se spumeaza si se adauga legumele, mai putin cartofii care se vor adauga putin mai tarziu. Se condimenteaza dupa gust cu: sare, piper, 1 cubulet de concentrat de legume.
Catre final se adauga o legatura de patrunjel verde si cateva firicele de tarhon uscat. Se mai lasa sa dea cateva clocote si ciorba e gata :)
Se poate servi atat cu smantana cat si fara.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu